Post by riolecvanitu on Feb 9, 2022 19:17:55 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují coiny ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Náročné přímo z brány! Blok se pohybuje rychleji, než si myslíte, takže opravdu víte, kdy jít rychle a kdy pomalu. Píšu tento příspěvek na úrovni 13, což je vzácné. Napsání recenze mi obvykle trvá kolem 40. úrovně, pokud ano, ale tato hra mě okamžitě zaujala. Dík! Další dobrá hra, na které se můžete stát závislými!
Velmi zajímavá hra Miluji tuto hru, je to velmi dobrá a úžasná hra
Úrovně jsou příliš tvrdé, protože pokud se krabice čehokoli dotkne, bude zničena
Tuhle hru měla bff je super!
Je to super hra mám levl 1000 a ty co nadávají nadávají ať si zapnout režim letadla nebudou jím skákat reklamy
Super hra ale zabírá moc místa.🙃😫😑
je opravdu plný reklam. taková odpadní hra.
Je to zábavné, ale bylo tam tolik doplňků a také to mělo závady. Ale důvod, proč jsem mu dal 1 hvězdičku, je ten, že je opravdu pomalý a že nemá mnoho možností a navíc má opravdu krátké úrovně. Moc se omlouvám
Tolik reklam
Miluji tuto hru tak moc, že je snadná a zábavná hrát s přáteli, ale po chvíli hraní je to trochu otravné
Byla to zábava . Teď to začíná být docela nuda. Je zábavné, když se dostanete na vyšší úrovně.
Je to fakt úžasná hra
Tato hra se mi velmi líbí, wow, tak úžasná, dal jsem 5 hvězdiček, protože tato hra od počátečních úrovní po další úrovně je velmi těžká, nemohu to ani udělat mnohokrát, mnohokrát jsem to zkoušel, pak zvládnu pouze úroveň, proto jsem se mi moc líbí, říkám, abyste si nainstalovali tuto aplikaci, i když jsou v ní reklamy, ale mimo Wi-Fi a hraní se vám nebudou zobrazovat mravenčí reklamy, nebo pokud si budete hrát s Data, pls a hrát s vámi, nebudou se vám zobrazovat žádné reklamy, které mám hrál jsem s Wi-Fi poté, co se mi nezobrazovalo tolik reklam, CO VÁM CHCI ŘÍCT............
Dobré dobré na to je ale furt jsem na tom stejné úrovni
Hej tastypill, jsi tak k ničemu, že po každé úrovni přichází reklama a grafika je prostě příšerná a jak si vůbec můžeš v této hře ponechat prémiový balíček. Tato hra je o malování a útěku a hledání nových postav za peníze nalezené po dokončení úrovně.
Dobrá hra je to na zabavení s kámoškou to hrajem úplně každej den takže určitě STAHUJTE
Hraje u moje dcera a super, jen moc reklam.
Je to nejhorší hra na světě . Jako nevím proč , ale seká se , jede sama . Nevím jestli je to mim mobilem , ale děje se mi to . 😭 . Jinak velmi dobrá hra. 👍 Ale dávám 2 hvězdičky
Je to tak špatná hra, čím lepší je azurové hry k instalaci, že jsem velmi naštvaný na barevné 3D čáry 🙁😣😓😞🤬😩🥺 nejsou tam žádné reklamy, ale v této hře není tolik zarážek
Neinstalovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neinstalovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neinstalovat!!!!!!!!!!!!!!! Neinstalovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hrozný
Docela dobry
Tato hra se mi nelíbí, protože je tam moc reklamy 😡😡😡😡😤😤😤
Dobrá hra pro zábavu. Pro mě na této hře není nic špatného. Ale chci hodnotit jen 3 hvězdičkami jen tak pro zajímavost😉☺️
Line Color 3D სხვადასხვა dod
je to skvělý koncept hry, bylo by to relaxační, ale má příliš mnoho reklam. Vždy přidá až po dokončení jedné fáze, což je stres, když to, co zrovna chcete, se zbavíte stresu
Líbí se mi tato úroveň hry, jeho 3D a barva krabice se změnila a jeho kvalita byla úžasná jako úžasná a velmi tuffová úroveň znamená, že tam byla tvrdá úroveň a pozadí mění svou barvu a líbí se mi Imojova krabice, beru to znovu a znovu a je to velmi velmi krásná, úžasná a úžasná hra, kterou jednou také hrajete, také se vám tato hra líbí a ohodnoťte tuto hru, tato moje krásná hra
Dobrá hra, ale příliš mnoho reklam a stejné úrovně přicházejí znovu a znovu. Proto dávám 3 hvězdičky
OK. 🤞
Hezké kostky
Tohle je nejlepší hra vůbec. Hrál jsem, když mi byly 4 roky. Co se mi nelíbí, jsou reklamy
Dobrý!!!!
Vypadá to zábavně, ale přidává chyby do celé hry
Tato hra je skvělá, pak mi dala možnost bez reklam, kterou hraji měsíčně. Promiň ne.
Je to v pořádku, ale po úrovni je tam příliš mnoho reklam, které dávají 30,40 sekund přidání, což je hodně nespravedlivé, je v pořádku hrát o čas. Ale pokud snížíte nějaké přidání, bude to velmi dobrá hra a také velmi slavná😑😑 😤😤😤Ta hra není tak dobrá jen kvůli reklamám
úžasné. Hra byla také snadno pochopitelná
Line Color 3D Casual icpg
možnost sledovat reklamu nezáleží, stále vás nutí sledovat reklamu bez ohledu na vaše rozhodnutí převzít cenu/pobídku. konzumerismus ve své nejhorší podobě
Docela zajímavé, ale nemohl jsem mi dopřát, abych to nechal, tak jsem to jednoduše odinstaloval. Existují mnohem lepší, jednodušší a poutavější hry, takže jsem šel do nich. Promiňte, bez urážky, rozhodně jste odvedli skvělou práci, ale možná pro jiný typ uživatelů
Baví mě to hrát, ale překážky v úrovních by se staly neviditelnými
cesta k závadám... bylo by mnohem lepší, kdyby závad bylo méně.... ale není to špatný nápad
Zábavné
Tahle hra je super 😊
Tato hra je tak zábavná a já ji žiju
Odpočinková a cool hra .....ale zobrazuje mnoho mnoho mnoho mnoho mnoho mnoho mnoho reklam ...zkuste, ale mimo vaši wifi
KAŽDÉMU, KDO SI TO ČTE!!! POZOR!! ZKONTROLUJTE SVÉ BANKOVNÍ ÚČTY!!! Tato hra mi začala TÝDENNĚ NABÍTAT, aniž bych o tom věděl!! NIKDY jsem se nepřihlásil k odběru!!! A 24+ $ MĚSÍC za tuto HLOUPOU hru s aplikací pro telefony je NESKUTEČNÉ!! Budu kvůli tomu kontaktovat svou banku!! POPLATEK JE ZA *TASTYPILL*!!! Nyní jsem si jistý, že 1 z mých dětí si tuto hru stáhlo, ALE NESMÍ NIC KOUPIT, aniž bych zadal své e-mailové heslo!! Jak tedy tato hra obešla toto BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ, je mimo mě!
Egg Wars સાહસિક mhl
Mohla to být skvělá hra s větší představivostí a úsilím, aby byly úrovně zajímavější a náročnější! Místo toho nezískáte žádné zvýšení obtížnosti od úrovně 1 - 83, kterou momentálně přestávám hrát, protože mě to už nudí. Nejvíce frustrující je skutečnost, že jsem zaplatil za žádné reklamy! Přesto jsem s nimi stále sužován! Řekl jsem ne vašemu VIP přístupu dostkrát..přestaňte se mě ptát!!! Vývojáři si nezaslouží podporu svým líným úsilím a lhaním o odstraňování reklam. Odpadky
Aplikace je opravdu dobrá, ale je v ní tolik reklam a je opravdu otravná, že se objeví se stejnými dvěma reklamami a zastaví se, reklamy se zobrazí hned po dokončení úrovně a často uprostřed stahování hry, pokud chtít, ale budeš naštvaný