Post by tivolewrajewl on Feb 15, 2022 18:13:02 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ becsapja a végtelen erőforrást ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Elmegy
Sok hirdetés 😣😬
Remek játék, bár túl sok reklám
A grafika és a játék kiváló, de túl könnyű játszani, nincsenek számozási pontok és nincs cél, hogy ezt el kell érni, vagy hogy csak játssz játék játék játék, ez olyan egyszerű.
Candy Legend ง่ายๆ qjs
Rising Super Chef - Cook Fast アーケード stpi
Jo Tokjo
A hirdetések szar, de szórakoztatóak
Sok a reklám
Nagyon rossz, nem tudtam, hogy adatokra van szüksége a lejátszáshoz, és eltávolítom
Túl sok a hirdetés, javítsd ki!
Candy Legend Boshqalar gffb
Jó játék időtöltésre
Tul sok a reklám
Minden második képernyő egy hirdetés
Szórakoztató játék, de nagyon kevés kihívás a szintek között. Szinte minden szint azonos és könnyen megoldható. A 450. szinten, és mégsem veszítesz életet, vagy használhatod a bónuszokat minden szinten!
Nagyon jó ez a játék ha unatkozok akorr játszok vele nagyon meg vagyok vele elégedve szuper 😀😀😀
Szeretem ezt a játékot, de utálok egy játékot játszani, mert nem nyerhetsz, mit csinálok rosszul? Játszhatok és nyerhetek, de többet veszíthetek. Hogy a fenébe nyerhetsz, ha egy 4. szinten ragadsz? Még mindig próbálom kitalálni, hogy a fenébe kerülhetsz le egy szintről. Nagyon elszánt vagyok és ne add fel egykönnyen, kérlek segíts!!
Candy Legend Gündəlik mfs
Az 1048-as szint verhetetlen, ha egy buborék üres helyen van... tucatszor próbálkoztam, de sikertelenül! Szóval azt hiszem elakadtam, vagy egyszerűen eltávolítom a játékot. És ez szívás.
köszönöm szépen!
Aranyos!
menő játék így ősz. csak bámultam, hogy játssza igazán
Nagyon kis cuki 😆😆😆
nekem nagyon tetszik csak az a baj hogy hát azért könnyű de nagyon jó
Közepes
Túl SOK hozzá!! Nevetséges!
ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani, szeretem a zenét, mert 20 csillagot fogok adni a játéknak, jó munkát a játékon, csak így tovább, 😆
Ez nagyon egyszerű volt, csak tizenkét szinten az első napon, amikor befejezi
Candy Legend معمولی mrrk
Ez egy nagyon pihentető játék, de meguntam, amikor sok időmbe telik, hogy elérjem a végpontot 🙈
Jo játék de sok volt a reklám állandóan
Nagyszerű minden korosztály számára és jó grafika
bárcsak ne állna le a játék.
jönnek-e új szintek. végeztem az összes létezővel, és most megjelenik "hamarosan"
Ez a játék nagyon egyszerű. Ez a játék csak gyermeknek, nem fiataloknak szól
Jó, de visszavezet a Google Play Áruházba
Nem tetszik, ami az édességekkel történt. A legendák nem szeretik az új játékot. Megszabadulni a kastély tervezésétől. Eltávolítom, ha ezzel kell játszanom. Nem boldog.
Candy Legend Grand public rjyy
eddig jó
Ahogy letisztázod a szakaszokat, a hirdetések özöne özönlik.