Post by tivolewrajewl on Feb 15, 2022 18:28:03 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ raven odklepanja ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Še prejskušam
Res bog igra.👍
Naj začnem s tem, da to igro igram precej pogosto in uživam ... no, sprva sem užival. Ko dvignete raven, postane bolj denarno zahtevna, zaradi česar se ne ujemate z drugimi ljudmi, ki so precej nad vašo raven, samo zato, da začutite potrebo po porabi denarja za nadgradnjo likov, predmetov itd., da ostanete v koraku samo zato, da vas lahko spet ne ujemajo. 10 $ na teden za naročnino, kar je precej drago.
Obožujem zoobo, vendar je posodobitev zelo slaba, ne morem zbrati ničesar in ima zdaj oglas, ki se prikazuje po vsaki tekmi. Zavedamo se, da morate imeti dobiček od oglasov, toda če jih postavite po vsaki tekmi, je igra zelo neprijetna in izgleda kot poceni af aplikacija. Predlagam, da naredite oglas enkrat na vsakih 5 tekem. trenutno ga ni mogoče predvajati, zaradi oglasov ga nočem odpreti, tbh taka izguba časa, da gledam 30-sekundne nepreskočljive oglase na vsaki tekmi kot ne, hvala 😂
Super igra. Vs bi jo mogli igrati
Meni tudi pise upadade pa gre posodobiti
Razlog, zakaj boste vedno dobili slabe ocene; je zato, ker šibke igralce postavljaš proti močnejšim. To je izguba časa ljudi. Nihče ne uživa v izgubi. Naredite prostor za šibke igralce, s šibkimi liki, ki bodo trenirali do najmanj 3. lvl.
Space Pinball: Classic game Arkadne igre ynnw
Igra je smešna, saj so ravni popolnoma neumne stopnje 1 proti stopnji 10, celo vedo, da je stopnja 10 neumna za nove igralce in res težko je prva igra mrtva do stopnje 14.
Krneki piše eror no conection in nemorm igrt ampak mam cist dobr internet
To je najboljša igra, kar sem jih kdaj igral. Ampak prosim, popravite ujemanje. Večkrat so me masakrirali igralci iz samurajev, xoxo, boom, as, vn, brawlers, itd... Oni so polne stopnje 17, mi pa smo le stopnje 11-14. Zato so vaše ocene padle. Popravi.
Najboljši na svetu!!!!!!
Zabavna igra samo želim, da vam ne bi bilo treba porabiti denarja, da bi dobili več kot 5 znakov!
zabavno je brez zamika brez problema, ampak to je še ena igra za zmago, zato sem jo odstranil, ne bom zamudil časa, mislim, če boš prodajal kozmetiko v redu, ampak prodajajo zaboje, dobiš vse: like, sposobnosti, kovance itd. ne zapravljajte svojega časa, če ne boste zapravljali denarja za igro. Poskusil sem, da vidim, ali bi to naredilo razliko in se takoj pomerite proti ppl, ki je očitno plačan, ker je bil pravkar izpuščen in so bili ppl nižji lvl in so dobili sposobnosti ali drugi znaki.
Noče se posodobit
Ta igra je tako dobra, da mi je všeč in ima veliko likov, vendar imam težavo, prosim, popravite jo, ko dvignem bombo, ne pokaže, da imam izbiro in moja wifi povezava je dobra, kot ko zaklenete vrata, vendar sem prepričan, da dobili boste dobro povezavo, vendar sem dal 5 zvezdic za to zelo lepo igro, všeč mi je, vendar popravite to težavo, prosim.
Zakon
Super igra, vendar popravljam napake 😥😥😥😥😥😥😥 ampak to je super igra 😎
Zooba: Zoo Battle Royale Game कार्रवाई lczg
Najboljše!
To je kul igra. A srečanje ni tako dobro. In ko grem na tekmo, so to igralci s stopnjo 17 in nivojem 10. Zooba je bila nekoč moja najljubša igra, ko pa so bili nekateri predmeti in gumb za predmet izbrisani. Možnosti za pridobitev novega lika so premajhne. Zdaj hočejo samo denar. Pravkar so dodali novo škatlo za denar ali ponudbe nee ali Paolo, toda paolo je zdaj na voljo v škatlah. Zoobe ne bom zapustil in jo bom igral za vedno. Zooba❤ Prosim, dodajte opičji čar
Odlična grafika in igra. Edina stvar, ki mi ni všeč, je dolgotrajno orožje, saj ga ne moreš dobiti, če ga pobere soigralec. Drugače pa odlična otroška igra streljanja.
Iskalnik potrebuje resno delo, sicer zelo zabavna igra
To je zelo dobra igra sm malo je slabo ki je na wf ce nebo bla bi blo to tk zakon
To je zabavna in odlična igra, a ujemanje je zanič! Tudi od nove posodobitve se aplikacija nenehno zruši (govorim o vsaki drugi igri), zaradi česar moj rang pade. Imam Galaxy S20 Ultra, tako da moj telefon ni problem. Razvijalci, popravite te težave, vem, da bi vsi bolj uživali, če bi jih rešili.
Je boljša igra kot katera koli druga strelska igra. Ima čist uporabniški vmesnik in čisto grafiko, zaradi česar je lažje videti, ne kot BGMI in drugi. Igram ga vsak dan. Ja, namestite sit brez dodatnega dela. Toda včasih pridejo nekateri igralci res visoke ravni in jih je težko premagati. Torej bi morali biti nasprotniki glede na naš nivo.
Je odlična igra, všeč mi je tudi, kako ustvarjalna je in da liki niso realistični kot druge igre battle royal, zaradi česar je primerna za skoraj vse starosti. Ampak raje bi imel večjo možnost, da dobiš lik, če ga že dolgo nisi imel kot jaz. Zame igra 5 zvezdic!
podari 1000 draguljev in 1 lik vsem kot darilo za tehnično napako. To potrebujem, kot vidim na vsaki tekmi. In imam odprtih približno 250 zlatih izdelkov, zdaj jih je približno 500. Nimam niti enega znaka. Sem pn leage 13 samo z 8 znaki. Izboljšaj, izboljšaj, izboljšaj.kje so znaki. In imam največjo napako
Zooba Mod Apk v3.7.1 Neomejen denar in dragulji ... - ApkBoxx
Prenos Cops N Robbers za Android. Zooba: Zoo Battle Royale
Igra ni slaba, ima nekaj napak, pošteno, je zabavna in zasvojenost, vendar ima nekaj težav, je nekako plačana ena igra, tako da ste dobili denar, vendar če nimate denarja, je še vedno zabavno.
Dobra igra.
To je dobra igra, ki ima veliko zanimivih stvari in je zelo zabavna, a ko si enkrat na visoki ravni, ne dobiš več novih likov in postane dolgočasna. Lahko jih samo kupite. Upam, da bodo to popravili.🙂
Všeč mi je igra, res je lepa. A težava je v tem, da tekme sploh niso uravnotežene. Na primer, ne morem se boriti z liki visoke ravni, ki so že na 17. stopnji, ker sem samo na 9. ali 10. stopnji. Igram od lanskega leta in je še vedno enako, kar zadeva ravnovesje nivojev.
Hej Zooba! Ali lahko odpravite mojo napako, v kateri ne morem odpreti svoje igre, pravi brez interneta. Ali ga lahko popraviš? To se dogaja samo v moji igri.
Noro, da vsi govorijo isto, vendar brez popravka. igra lačna denarja, igranje tekem je šala z nizkimi lvls v primerjavi z vašim najvišjim veteranom. Treba je popraviti ali pa je igra nemogoča. Vsem je res vseeno, če je toliko ocen, ki pravijo isto. zberite se. 1 zvezdica 5, ko se odpravite iz @$$
Zooba: Zoo Battle Royale Game कार्रवाई lczg
Ta igra je super, vendar je ta igra zahtevala nadgradnjo v enem mesecu
Zelo dobra igrica
Odličen koncept za mobilno igro, vendar razvijalci ne prenesejo kritik in bodo izbrisali vse negativne ocene. Če ne živite blizu enega od treh strežnikov, se boste imeli slabo. Igra je slabo uravnotežena, od srečanja z igralci z veliko višjimi ravnmi karakterja do likov, ki jih zasnova zlomi. Dokler si Devs ne izvlečejo glave iz riti, bo ta igra še naprej trpela.
Tisti, ki ga dejansko ne morete komunicirati s soigralci, ki jih imate proti nasprotnikom z višjimi ravnmi, veliko potrebujete fiksno visoko plačilo za zmago
Dobra igra, toda ko se dotaknem "Pridobi plačilno kodo", dragulja ne prejmem in sem ga kupil in brez draguljev, popravi to napako, prosim
Noro cooooolll
Dobra igra je v redu, če smo zmagali posamezno, naslednjih 5-krat izgubimo igro, potem sem jaz na 5. stopnji, zame so mojstri 16. stopnje, ki prihajajo v boj, dodani novi liki 👌 💯 najboljša igra
Vsi ste uničili igro, ni razloga, da bi jo kdo več prenesel, ker je zdaj uživanje v njej zelo drago. Prej sem priporočal skupine svojih prijateljev, zdaj pa nima smisla. Za nas like na visoki ravni je potrebno preveč denarja, da bi drugi igrali z nami ali proti nam.
Na začetku je bilo dobro, neverjetno bi bilo, če bi ustvarili različne zemljevide, ne le eno staro stvar
to je dobra in solidna igra, ni nobenih napak, ki sem jih našel, vendar je ta igra skoraj kot brawl stars, torej 4 zvezdice.
Je dobra igrica na tablici jo imam ampak na moj stari telefon(samsung mini 3)pa ne gre igrat. ampak zakaj?
Zooba: Zoo Battle Royale Game कार्रवाई myt